TESTIMONIALS

Massagepraktijk Angela van Kessel
“Angela kan geweldig goed aanvoelen, contact maken, luisteren en je op je gemak stellen. Daardoor heeft de massage veel meer effect dan een gewone ontspanningsmassage. Het gaat dieper. Holistisch klinkt misschien zweverig, maar het is eigenlijk juist heel down to earth.”
– Beitske

“Van ontspannende massages geniet ik altijd enorm. De massages bij Angela vind ik van een ander niveau. Het tempo ligt laag en Angela stelt tussentijds vragen, waardoor mijn ervaring verder verdiept. Het is heerlijk om alle tijd te krijgen om te voelen wat mijn lijf me aangeeft. De eerste massage bij Angela was een tijdje na mijn bevalling en het was, op zowel lijfelijk als mentaal vlak, voor mij een helende massage. Ik voelde me erna erg kalm en sterk en weer in volledige verbinding met mijn krachtige en zachte lichaam. En naast een goede masseur is Angela ook gewoon een lieverd! Aanrader!!”
– Marleen

“Bij een massage door Angela komt meer los dan alleen je spieren. Het zorgt ervoor dat je de emotie en spanning die vast is komen te zitten los kan laten, zowel fysiek als mentaal. Op deze manier ontstaat er ruimte voor ontspanning en rust. Als je de deur uitstapt heb je het gevoel dat je weer klaar bent voor nieuwe uitdagingen.”
– Lieke